Ανανεώσεις αδειών αλιευτικών σκαφών επαγγελματικής αλιείας

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΙΕΙΑΣ

Η Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ενημερώνει τους επαγγελματίες αλιείς της Περιφέρειας ότι, μετά την ψήφιση του νόμου (αρ.32, Ν.4597/2019 ΦΕΚ Α/35/2019, τροποποίηση του αρ.5, παρ.1, ΒΔ 666/66 ΦΕΚ Α/160/1966), οι άδειες αλιείας των επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών θα ανανεώνονται από τις Λιμενικές Αρχές μόνον εφόσον έχουν ανταποκριθεί στην υποχρέωσή τους για την υποβολή των στοιχείων της αλιευτικής παραγωγής τους.
Όπως γνωρίζουν οι αλιείς, οι άδειες σκαφών επαγγελματικής αλιείας ανανεώνονται κάθε δύο χρόνια με την προσκόμιση τους στις Λιμενικές Αρχές το τελευταίο τρίμηνο (1 Οκτωβρίου – 31 Δεκεμβρίου) του δεύτερου έτους.
Από φέτος προκειμένου να τους ανανεωθούν οι άδειες θα πρέπει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου να έχουν υποβάλει τα στοιχεία της αλιευτικής παραγωγής τους.
Όσοι αλιείς δεν εκπληρώσουν την παραπάνω υποχρέωση τους δεν θα μπορούν να ανανεώσουν την άδειά τους.
Για πρόσθετες πληροφορίες και ενημέρωση για την υποβολή της αλιευτικής παραγωγής τους, οι ιδιοκτήτες επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών να απευθύνονται για πληροφορίες στις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές και στα Τμήματα Αλιείας της Περιφέρειας.




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη