«Η «Λόγχη» Ερντογάν», του Γιώργου Σμοκοβίτη

Η «Λόγχη» Ερντογάν
Γιώργου Σμοκοβίτη
--------------
Ο ανορθόδοξος πόλεμος έχει τακτική του μεταξύ άλλων και την «Ανθρώπινη Ασπίδα». Τοποθέτηση προ του στρατεύματος του εμπόλεμου ως τείχος – ασπίδα, σειρά γυναικόπαιδων αιχμαλώτων του αντιπάλου – εχθρού λαού ώστε η επίθεση εναντίον του όπισθεν της «ασπίδας» να μην επιχειρηθεί ή αν επιχειρηθεί να έχει πρώτα θυσία αντιπάλου λαού αλλά και… καθυστέρηση προέλασής του. 
Η «Ανθρώπινη Λόγχη» στον ανορθόδοξο πόλεμο είναι το αντίθετο. Εξαπολύεις εναντίον του απέναντι εχθρού σου ένα πανικόβλητο απελπισμένων πλήθος ανθρώπων «ξένων προς τον Λαό – Έθνος σου να εισβάλει» άοπλο μεν, αλλά «δημιουργικό φθοράς των απέναντί του» με την ογκώδη έντονη επέλασή του. Φθείρεις τον αντίπαλο, τον «απασχολείς» με την αντιμετώπιση των… «ξένων» και επελαύνεις μετά εναντίον του εχθρού σου, ευκολότερα και με μικρότερες απώλειες δικού σου έμψυχου και υλικού οπλισμού σου.
Αυτή η τακτική στο οπλοστάσιο του Ερντογάν είναι ένα «όπλο» πολύ χρήσιμο και αποτελεσματικό στον επιθετικό σχεδιασμό εναντίον της Πατρίδας μας, με το ελάχιστο ή μηδενικό κόστος στον δικό του λαό – έθνος του διότι την «Ανθρώπινη Λόγχη» θα την αποτελούν οι «πρόσφυγες - μετανάστες» που συσσωρεύει περίπου 3-4 εκατομμύρια απελπισμένων ψυχές στα σύνορά μας στο Αιγαίο και στη Θράκη. 
Η απώλειά τους ΔΕΝ στοιχίζει στον «Λαό του» διότι «ξένοι είναι». Ο Βαρβαρισμός Πολεμικής και Πολιτικής Τακτικής του δεν υπολογίζει τέτοια θυσία ως κόστος ανθρώπινων ζωών… διότι «ξένοι» είναι.
Οποιαδήποτε στιγμή τους εξωθεί τους «ρίχνει στη… θάλασσα» τους σπρώχνει στον Έβρο ή γεμίζουν τα νησιά μας. Το πρόβλημα τεράστιο εάν π.χ. με πληθυσμό 2-3 χιλιάδων Ελλήνων σε νησί εφόρμησαν 5-10 χιλιάδες νέες ψυχές «ξένων» και κατευθυνομένων – ελεγχομένων με ανάμεσά τους «δικούς της επιλεγμένους και εκπαιδευμένους» για τον σκοπό τους στρατιωτικούς της γείτονος εναντίον μας. Το «θερμό επεισόδιο» δεν είναι ανάγκη να συμβεί στον «αέρα» ως… ατύχημα αλλά ευκολότερα στη… θάλασσα στα «πλοία μεταναστών» που θα βυθίζονται στις «γκρίζες ζώνες» και οι διασώστες θα ερίζουν σε ποιον ως δικαιοδοσία ανήκει η… διάσωση, δηλαδή εντός ποίου τα θαλάσσια σύνορα «θαλασσοπνίγονται». Δηλαδή εν τοις πράγμασι η «χώρα διάσωσης» στον τόπο διάσωσης έχει ΕΚΕΙ την κυριαρχία της είναι «δικός της τόπος της ανήκει» μετατόπιση συνόρων με θύματα απελπισμένους, «αιχμή Ανθρώπινης Λόγχης» με κόστος σε Ανθρώπους όχι όμως και σε κόστος ανθρώπων… «λαού του Ερντογάν». Δεν δημιουργούν «πρόβλημα στο… εσωτερικό του» τέτοιες απώλειες, μόνο επιδιωκόμενο κέρδος από «επιτυχή κατάληξη» ή… και σε αποτυχία ουδέν στοιχίζει «ξένοι κάπου… χάθηκαν». Αλλά οι «απέναντι… ΕΜΕΙΣ…» έχουμε σε κάθε περίπτωση ποικίλο κόστος μας διαχείρισης κατάστασης και κόστος «σωτηρίας ψυχών και ανθρωπισμού». «Ανθρώπινη λόγχη» απελπισμένων για μετατόπιση συνόρων.
Το 2030 μ.Χ. με υπολογισμούς ειδικών η Τουρκία, αν συνεχίσουμε έτσι, θα έχει αυξημένη και πλήρη υπεροπλία απέναντί μας σε πολεμικές μηχανές.
Το πρόβλημα που επισημαίνει ο τίτλος τούτου του σημειώματος είναι στον Ανθρώπινο παράγοντα, το Δυναμικό των Ελλήνων Νέων, διότι: ως γνωστόν στον πόλεμο πηγαίνουν Νέοι, στα μέτωπα πολέμου. Αυτό το Δυναμικό στην Πατρίδα μας θα είναι λιγότερο από αυτό που στην ίδια ηλικία έχει σήμερα. Υπεροπλία των Τούρκων και σε αυτόν τον τομέα, θα έχει μεγαλύτερο άνοιγα ψαλίδας σε βάρος μας. 
Το ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ στη Νεότητά του ΜΕΙΩΜΕΝΟ.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη