Τέλειο σώμα στο παρά πέντε πριν από τις διακοπές


Τέλειο σώμα στο παρά πέντε πριν από τις διακοπές

Η άδεια για τις καλοκαιρινές μας διακοπές πλησιάζει. Παράλληλα, όμως, ξεκινάει και μία μικρή ανησυχία για το πώς θα δείχνουμε φέτος, φορώντας το μαγιό μας. Τι προλαβαίνουμε να κάνουμε, λοιπόν, για να απαλλαγούμε από τα παραπανίσια κιλά και τα ψωμάκια; Γενικότερα πώς να αποκτήσουμε ένα όμορφο σώμα, λίγο πριν ξεκινήσουν οι εξορμήσεις μας σε καλοκαιρινούς προορισμούς;  
Σύσφιξη στα πιο δύσκολα σημεία
Τα πιο δύσκολα και ευαίσθητα σημεία του σώματος, όπως το εσωτερικό μέρος των μηρών, των γονάτων και οι γλουτοί, χαλαρώνουν πιο εύκολα, ειδικά μετά από απώλεια βάρους.
«Στην περίπτωση που η χαλάρωση  είναι ήπιου ή μετρίου βαθμού, μπορούμε να αποφύγουμε το χειρουργείο και να εφαρμόσουμε ανώδυνες και αποτελεσματικές, μη επεμβατικές θεραπείες», μας εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (www.agaitanis.gr).
• Σύσφιξη με τη βοήθεια ραδιοσυχνοτήτων
Η μέθοδος σύσφιξης με την τεχνολογία, που προσφέρουν οι ραδιοσυχνότητες στα σημεία που χρειάζεται, είναι μία πολύ αποτελεσματική λύση.
«Με τη θερμότητα, που διαχέεται στους ιστούς, βοηθάμε τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενεργοποιούμε τους ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή σύσφιγξη στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος», τονίζει ο γιατρός και συμπληρώνει: «Με τον τρόπο αυτό βελτιώνουμε την ποιότητα του δέρματος και επιτυγχάνουμε βελτίωση της κυκλοφορίας».
Η θεραπεία αυτή βοηθά να αποκτήσει κανείς πιο αδύνατο, σμιλευμένο και καλλίγραμμο σώμα, με πιο απαλό και σφιχτό δέρμα. Συνήθως συστήνονται 4-6 συνεδρίες, οι οποίες επαναλαμβάνονται περίπου κάθε μία εβδομάδα με 10 μέρες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, αλλά επέρχεται περισσότερη βελτίωση και κατά τους τρεις πρώτους μήνες μετά την εφαρμογή.
• Ανόρθωση με νήματα
Τα νήματα PDO είναι κατάλληλη, μη επεμβατική θεραπεία για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και βοηθούν επιτυχώς στην ανόρθωση του δέρματος, με φυσικό και ασφαλή τρόπο.
«Τα νήματα PDO εισάγονται υποδερμικά στα σημεία, όπου χρειάζεται, με τη βοήθεια ειδικών λεπτών βελονών, σχηματίζοντας, έτσι, ένα πλέγμα στήριξης του χαλαρωμένου δέρματος. Με την ένθεση των βιοαπορροφήσιμων νημάτων ενεργοποιούνται παράλληλα οι ινοβλάστες, για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση του δέρματος», λέει ο κύριος Γαϊτάνης.
Η θεραπεία είναι σύντομη ως προς τη διάρκεια της εφαρμογής της, δεν αφήνει τομές ή ουλές, δεν χρειάζεται νοσηλεία και το αποτέλεσμα είναι άμεσο και έχει διάρκεια. Τα νήματα PDO είναι απορροφήσιμα, αποτελούνται από συνθετικό, βιοαπορροφήσιμο υλικό και είναι απόλυτα ασφαλή για τον οργανισμό. Οι ποσότητες και οι διαστάσεις των νημάτων, που θα χρησιμοποιηθούν, διαφοροποιούνται και εξατομικεύονται ανάλογα την περίπτωση.
Μετά την εφαρμογή με τα νήματα PDO βλέπουμε ένα ποσοστό του τελικού αποτελέσματος, ενώ, καθώς περνάει ο καιρός, αυτό συνεχώς βελτιώνεται, με συνολική διάρκεια που υπολογίζεται περίπου στα δύο χρόνια.
Άμεση απώλεια βάρους με την πρωτεϊνική δίαιτα Diettube
Η πρωτεϊνική δίαιτα DietTube είναι ιατρική μέθοδος για γρήγορη και εύκολη απώλεια βάρους. Το βασικό της πλεονέκτημα είναι ότι προβλέπει απώλεια 6-8% του σωματικού βάρους σε καθαρό λίπος, χωρίς να μειωθεί η μυϊκή μάζα.
«Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της κέτωσης, μίας διαδικασίας κατά την οποία ο οργανισμός χρησιμοποιεί τις αποθήκες λίπους, για την παραγωγή της ενέργειας, που χρειάζεται για όλες τις φυσιολογικές σωματικές και διανοητικές λειτουργίες σε καθημερινή βάση», εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός. 
Η διάρκειά της είναι 10 ημέρες έως 2 εβδομάδες, συν 1 εβδομάδα συντήρησης. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων δίνουμε έμφαση στην υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών, μέσω των συμπληρωμάτων και της διατροφής, ενώ κατά την τρίτη γίνεται σταδιακά η επανένταξη των υδατανθράκων στη δίαιτα. Η μέθοδος είναι ιδανική για όποιον θέλει να χάσει γρήγορα και εύκολα βάρος, αλλά και να το διατηρήσει, ακολουθώντας έναν σωστό τρόπο διατροφής.


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη