Λαμία – Ατρόμητος: «Θρίλερ» με σούπερ θέαμα!

Λαμία και Ατρόμητος προσέφεραν «πλούσιο» θέαμα στη μεταξύ τους «μονομαχία», αλλά έμειναν τελικά στην ισοπαλία με σκορ 2-2 και δεν έχουν ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από δύο αγωνιστικές. Απίστευτη γκολάρα με «ψαλιδάκι» από τον Βέλλιο.
Εξαιρετικό ματς στη Λαμία, με τη γηπεδούχο ομάδα να προηγείται δύο φορές στο σκορ, αλλά τον Ατρόμητο να ισοφαρίζει δις και να βλέπει το διαιτητή να του ακυρώνει για… χιλιοστά το γκολ νίκης στο τέλος.
Η ομάδα του Αντωνίου άνοιξε το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από τρομερή εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα και κακή αντίδραση του Θεοδωράκη, ο οποίος έσωσε όμως στο 15′ την ομάδα του από δεύτερο γκολ με εξαιρετική απόκρουση.

Κι αφού δεν ήρθε το 2-0, ήρθε η ισοφάριση, με τους Περιστεριώτες να φέρνουν το ματς στα ίσια με καρφωτή κεφαλιά του Γούτα μετά από κόρνερ στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Αναστασίου έδειχνε πιο απειλητική, αλλά η Λαμία ήταν και πάλι αυτή που βρήκε πρώτη το δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Τουράμ να ευστοχεί στο πέναλτι που κέρδισε ο Ρόμανιτς στο 78′.

Το ματς όμως έγινε… θρίλερ αμέσως μετά, με τον Βέλλιο να πετυχαίνει μία απίστευτη γκολάρα για το 2-2 ένα λεπτό αργότερα και με τη σέντρα να γυρνάει «τούμπα» το παιχνίδι, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του στο 81′.
Το δεύτερο γκολ του επιθετικού του Ατρομήτου όμως, ακυρώθηκε τελικά σωστά μέσω του VAR ως οφσάιντ και έτσι το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους, διατηρώντας τις δύο ομάδες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.



Πηγή: newsit.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη