Δήμος Στυλίδας: Ανάβουμε τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης

 

Ο Δήμος Στυλίδας σας προσκαλεί να δώσουμε όλοι μαζί το σύνθημα να ανάψουν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την Τετάρτη  15 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στην Κεντρική Πλατεία της Στυλίδας!

Ανάβουμε τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης με τη μεγάλη εορταστική συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη,  που μας επιφυλάσσει και μας υπόσχεται μια βραδιά χαράς και διασκέδασης με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και την αστείρευτη ενέργειά του πάνω στη σκηνή!

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης σας προσκαλούμε στο “Πάρκο των Αστεριών” όπου ο Άγιος Βασίλης περιμένει στο βαγονόσπιτό του, τα γράμματα των μικρών αλλά και μεγαλύτερων παιδιών, ενώ στα σπιτάκια των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων τα γλυκίσματα και τα ζεστά χαμόγελα θα σας μεταφέρουν σε ένα σκηνικό θαλπωρής!

Κατά την προσέλευση αλλά και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης επιβάλλεται η αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών κανόνων στο πλαίσιο της αποφυγής διασποράς της νόσου covid-19, όπως η χρήση προστατευτικών μασκών και η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

Επιπλέον, προς αποφυγή συνωστισμού και για λόγους ασφαλείας, το τμήμα της οδού Φαλάρων στο ύψος της Κεντρικής Πλατείας, μεταξύ των οδών Αγαθοκλέους και Ελ. Βενιζέλου, θα παραμείνει κλειστό  κατά τις ώρες της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε όλους να ανταλλάξουμε ευχές για Καλές Γιορτές με την ελπίδα για ένα πιο φωτεινό και ευτυχισμένο Νέο Έτος!












                                                                                          Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

                                                                                                         Δήμου Στυλίδας

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη