Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία: Στο ίδιο έργο θεατές….

 

Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία: Στο ίδιο έργο θεατές...

Για πολλοστή φορά γινόμαστε μάρτυρες τεράστιων καταστροφικών πλημμυρών στην κοιλάδα του  Σπερχειού. Θα μπορούσαμε να ξαναγράψουμε απλά το δελτίο τύπου που είχαμε βγάλει το Φεβρουάριο του 2015. Θα μπορούσαμε απλά να ξαναγράψουμε τα ίδια με τις πλημμύρες του «Ιανού».

Δύο εβδομάδες πριν, ο επικεφαλής μας Βασίλης Κυριακάκης έθεσε το θέμα του Σπερχειού στο στάδιο των ανακοινώσεων στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Όλα αυτά όμως τελικά σε ώτα μη ακουόντων.

Αυτή τη στιγμή όμως προέχει να μεταφερθούν όλοι οι πληγέντες σε ασφαλή καταλύματα. Να αποκατασταθούν το ταχύτερο δυνατόν όλες οι ζημιές. Να αποζημιωθούν άμεσα και στο ακέραιο όλοι οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις που επλήγησαν σήμερα.

Είναι επιτακτική ανάγκη, τόσο η δημοτική όσο και η περιφερειακή αρχή  να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προβούν τώρα σε όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην επαναλαμβάνεται συνεχώς αυτό το φαινόμενο και φυσικά να κάνουν ότι επιβάλλεται ώστε οι όποιες ευθύνες υπάρχουν επιτέλους να αποδοθούν.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη