Ολοκληρώθηκε στο Χάνι της Γραβιάς ο 1ος Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, ο 1ος Ποδηλατικός Άθλος στα βουνά της Ρούμελης. Μετά από 3 κοπιαστικές ημέρες, 60 και πλέον ποδηλάτες, διασχίζοντας τα βουνά της Ευρυτανίας της Φθιώτιδας και της Φωκίδας τερμάτισαν στο Χάνι της Γραβιάς.
Στην τελετή του τερματισμού παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Κλέαρχος Περγαντάς, η Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κα Παναγιώτα Γαζή, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Ιωάννης Κατσίκας, ο Εκτελεστικός Γραμματέας κος  Ευάγγελος Ψαθάς και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Δελφών κος Αθανάσιος Μανανάς.

Στην ομιλία του ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι είναι σημαντικό να καθιερωθεί σαν ετήσιο γεγονός ο Ποδηλατικός Άθλος και να γίνει θεσμός, ενώ από τη μεριά της η Αντιπεριφερειάρχης κα Παναγιώτα Γαζή πρότεινε η διάρκειά του να αυξηθεί κατά μια ημέρα ώστε οι αθλητές να διανυκτερεύουν στον Ιστορικό Τόπο της Γραβιάς και ο τερματισμός τους να πραγματοποιείται στον Ιερό Χώρο των Δελφών.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη