Καινούργια άδεια για κεραία κινητής τηλεφωνίας στη Λαμία

«ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 70. ΑΙΣΧΟΣ !!!!» 
Σύμφωνα με την παραπάνω καταγγελία αναγνώστη δόθηκε νέα άδεια κατασκευής κεραίας σταθμού κινητής τηλεφωνίας στη Λαμία. Πράγματι όπως διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, στη σχετική απόφαση με ημερομηνία 5-02-2014 (κατεβάστε τη εδώ), ο Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), Χορηγεί Άδεια Κατασκευής Κεραίας Σταθμού Ξηράς στην Εταιρεία «WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες ΑΕΒΕ» που εδρεύει στην οδό Λεωφ. Κηφισίας 66, Τ.Κ. 151 25 - Μαρούσι, με ΑΦΜ 099936189 και ΑΡΜΑΕ 48025/01ΑΤ/Β/01/26/03 (εφεξής ο “Κάτοχος της Άδειας”), για την Κατασκευή (Εγκατάσταση) Κεραίας Σταθμού στην Ξηρά, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που διαλαμβάνονται στην παρούσα (εφεξής “η Άδεια”), στη θέση και με τα χαρακτηριστικά που ακολουθούν:
Κωδική Ονομασία: ΛΑΜΙΑ ΠΟΛΗ 2 
Κωδικός Αριθμός: 1203899 
Διεύθυνση ή Ακριβής Περιγραφή Θέσης: ΠΑΤΡΟΚΛΟΥ 70 & ΑΥΛΙΔΟΣ 
ΔΗΜΟΣ: Λαμιέων 
ΠΕΡΙΦ. ΕΝΟΤΗΤΑ: Φθιώτιδας 
Υψόμετρο εδάφους: 122,19 
Ύψος κτιρίου: 8,75 m 
Αριθμός ιστών 2 
Ύψος υψηλοτέρου ιστού μαζί με το αλεξικέραυνο: 4,25 m 

Για την απόφαση αυτή ελήφθη υπόψη και η με Αρ. Πρωτ. 2662/20-9-2013 έγκριση εγκατάστασης δομικών κατασκευών σταθμού ραδιοεπικοινωνίας που έχει χορηγηθεί από την Δ/νση Υπηρεσίας Δόμησης Δήμου Λαμιέων και αφορά στην κατασκευή κεραίας σταθμού στην ανωτέρω αναφερόμενη θέση.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη