Ο Γεώργιος Καρανάσιος υποψήφιος με το Νίκο Σταυρογιάννη


Ο Γεώργιος Καρανάσιος υποψήφιος με το Νίκο Σταυρογιάννη 
"Δημότισσες –Δημότες

Δέχτηκα με ευχαρίστηση και μεγάλη ικανοποίηση  την πρόσκληση του Υποψηφίου Δημάρχου Λαμιέων κ. Νίκου Σταυρογιάννη να συνταχθώ και να συμπορευθώ  με εκείνον στον προεκλογικό αγώνα για την ανάδειξή του ως  νέου Δημάρχου Λαμιέων  στις εκλογές του Μαΐου
 Έχω συνεργαστεί και παλαιότερα με τον κ. Νίκο  Σταυρογιάννη  από άλλες  θέσεις και γνωρίζοντας το ήθος του και την ακεραιότητα  δεν μου ήταν δύσκολο να αποφασίσω.
 ΄Εχοντας  υπηρετήσει την Τοπική Αυτοδιοίκηση  από τη θέση  του Προϊσταμένου του Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως  δημόσιος υπάλληλος της Τέως Νομαρχίας  Φθιώτιδας για περισσότερα από 25 χρόνια , ακολούθως  ως Διευθυντής  σε καίριες θέσεις στη μετέπειτα  Νομαρχιακή  Αυτοδιοίκηση και τέλος ως Γενικός Διευθυντής Διοικητικών  Υπηρεσιών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Φθιώτιδας,  αισθάνομαι ικανός  να προσφέρω της υπηρεσίες μου στον πολίτη –δημότη  του  Δήμου Λαμιέων από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου, αφού έχω αποκτήσει πολυετή εμπειρία  και γνωρίζω πολύ καλά τα  αντικείμενα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.       
Θεωρώ ότι ο ρόλος της Τοπικής  Αυτοδιοίκησης αποτελεί καταλυτικό παράγοντα  για τη αποδοτική  λειτουργία του Δήμου μας  για τα επόμενα χρόνια όπου οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες θα συνεχιστούν. Είναι λοιπόν  επιτακτική ανάγκη και νοιώθω  την  υποχρέωση  να συμμετάσχω ενεργά στις αποφάσεις που θα αφορούν την πόλη μας  και τον νέο Καλλικρατικό Δήμο μας.
Είμαι πεπεισμένος ότι οι επερχόμενες Δημοτικές εκλογές θα αποτελέσουν  το έναυσμα για μία νέα αρχή  και η ευκαιρία να αφήσουμε πίσω ό,τι μέχρι σήμερα μας κρατούσε στάσιμους στο παρελθόν απομονώνοντας ταυτοχρόνως μεθόδους και πρακτικές που έπληξαν το θεσμό, απομακρύνοντας  πρόσωπα που δοκιμάστηκαν και δεν αποδείχθηκαν ικανοί να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και τα συμφέροντα  των δημοτών μας και του τόπου μας .
Για μένα η διαφάνεια , η αλληλεγγύη ,η ειλικρίνεια και πάνω απ’ όλα ο σεβασμός στον πολίτη και το δημόσιο ήθος είναι οι  βασικές  αρχές που υπηρετώ σε όλο τον Υπηρεσιακό μου βίο και αυτές θα συνεχίσω να υπηρετώ.   
Ο Δήμος Λαμιέων  θέλει μία νέα Δημοτική Αρχή  με ένα νέο Δήμαρχο , πρόσωπα με ήθος, νέες ιδέες, νέες και φρέσκιες  προτάσεις, θέλει ανθρώπους  με φαντασία  και όραμα , με προοπτική και δυναμική .
Με τις σκέψεις αυτές θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των δημοτών και εκλογέων του Δήμου Λαμιέων  προσδοκώντας την τιμητική στήριξή σας ".    
               
                                                                                 ΜΕ ΤΙΜΗ
                                                                     ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΛΑΣΙΟΥ ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ
                                                ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη