Κακοποίηση 7χρονης στη Λαμία: Είμαι αθώος, φώναζει ο κατηγορούμενος

Θύματα του ηλικιωμένου ήταν ένα κοριτσάκι 7 και ένα αγοράκι 9 ετών – Πώς αποκαλύφθηκε το δράμα των παιδιών 
Μια ακόμα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε τρυφερή παιδική ηλικία, φαίνεται πως έρχεται στο φως της δημοσιότηταςαυτή τη φορά στη Λαμία. Με βάση τις πληροφορίες από τοπικές πηγές, η φρίκη αποκαλύφθηκε όταν ένα 7χρονο κορίτσι παραπονέθηκε στη δασκάλα του ότι πονάει. Το σχολείο ενημέρωσε την Αστυνομία και το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται. Ο 68χρονος συνταξιούχος δικηγόρος και παππούς της 7χρονης συνελήφθη για τη σεξουαλική κακοποίηση τόσο της μικρής όσο και του 9χρονου αδερφού της. Ωστόσο ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. «Όλα συγκλίνουν ότι το κακό έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Δ. Κωνσταντόπουλος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Τα παιδιά έμεναν μαζί με τη μητέρα τους και τον παππού τους αφού ο πατέρας της οικογένειας έχει φύγει εδώ και καιρό από το σπίτι. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για βιασμό, παρόλα αυτά αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί ή όχι το χειρότερο σενάριο.

Είμαι αθώος, φώναζει ο κατηγορούμενος 

Είμαι αθώος, είμαι 32 χρόνια δικηγόρος, ο καθένας γράφει την ιστορία του, φώναζε βγαίνοντας από τα δικαστήρια της Λαμίας ο 68χρονος που κατηγορείται πως κακοποιούσε σεξουαλικά την 7 χρόνων εγγονή του. Ο συνταξιούχος δικηγόρος οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας προκειμένου να απολογηθεί ωστόσο πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη στη 1:30 μετά το μεσημέρι. H είδηση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και όλοι πλέον περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που κάνει στο 7χρονο κορίτσι, αλλά και στο 9 ετών αδερφάκι της η προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λαμίας Αποστολία Ακριβούση. Στο μεταξύ ο γιος του κατηγορουμένου μιλάει αποκλειστικά στο Star Κεντρικής Ελλάδας και δηλώνει πως δεν μπορεί να πιστέψει πως ο πατέρας του έκανε κάτι τέτοιο. Ο 68χρονος είναι αυτός που ουσιαστικά μεγαλώνει και φροντίζει τα δύο εγγόνια του. Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Δημήτρης Κρούπης δηλώνει πως ο πελάτης του είναι αθώος. Ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης στη Στερεά Χρήστος Δημητρίου έδωσε συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που χειρίστηκαν το θέμα.

 Πηγές: tilestwra.com,
tvstar.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη